Radyo 45'lik

Pazartesi, Mart 28, 2016

Epilepsiye Objektif Ol


  Epilepsiye Objektif Ol fotoğraf yarışması çocukların karelerini bekliyor 

   Dünyada 50 milyon(1) kişinin etkilenmesi nedeniyle en yaygın nörolojik bozukluklardan biri olan epilepsi hastalığına dikkat çekmek amacıyla Türk Epilepsi ile Savaş Derneği, Sanofi’nin desteğinde “Epilepsiye Objektif Ol” isimli bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut jüri üyeleri arasında yer alıyor. 6 yaşından büyük herkesin katılabildiği yarışmaya son başvuru tarihi 27 Nisan 2016

 22 Mart 2016 / İstanbul – Dünyada ve Türkiye’de yenilikçi politikası ile ilaç sektörünün öncülerinden olan Sanofi, tedavi yöntemleri geliştirmenin yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle de hastalıklara karşı farkındalık yaratacak önemli çalışmalar yürütüyor.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneğinin, Sanofi’nin desteğinde epilepsiye dikkat çekmek için bu yıl ikinci kez düzenlediği ve jüri üyeleri arasında ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un da yer aldığı yarışma ile epilepsiye ilişkin farkındalık yaratılması ve hastaların sosyal yaşama katılımlarının teşvik edilmesi amaçlanıyor.
Yarışmaya 6 yaşından büyük çocuklar çektikleri fotoğraflarla katılabiliyor. Çocukların fotoğrafları 6-16 yaş kategorisi kapsamında değerlendirilecektir. Birinciye 2.500 TL, ikinciye 2.000 TL, üçüncüye 1.500TL ve dördüncüye mansiyon ödülü olarak 1000 TL ödül verilecektir. Dereceye giren fotoğrafların yıl içerisinde özel bir tören ile sergilenmesi planlanmaktadır. Yarışmaya son başvuru tarihi 27 Nisan 2016.
Yarışmaya web sitesi ya da posta yoluyla başvuru yapılabilir
www.epilepsiyeobjektifol.com internet adresinden ve posta yoluyla başvuru yapılabilen “Epilepsiye Objektif Ol” fotoğraf yarışmasına en fazla üç fotoğraf ile katılmak mümkün. Posta ile başvuru yapmak isteyenler fotoğraflarını CD’ye veya taşınabilir belleğe kopyalayarak veya fotoğraflarının çıktılarını alarak Cengiz Topel Caddesi, Ergin Sokak, B Blok, No:45 D:2 34337 Etiler, Beşiktaş adresine gönderebilir. Yarışmaya başvuruda bulunurken fotoğrafların kısa hikâyelerinin de başvuru formuna eklenmesi gerekmektedir.

Burcu Öğünlü

2011 yılında anne olan Burcu araştırmayı seven bir anne. Annelik, çocuk bakımı, çocuk gelişimi gibi konularda yazılar yazıyor, röportajlar yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder