Radyo 45'lik

Cuma, Kasım 14, 2014

TANIŞMA HİKAYELERİ YARIŞIYOR!

tanismahikayem.com’da sevdiğiyle tanışma hikayesini anlatanlar Karaca Home aracılığıyla hikayesinin herkese ulaşmasını sağlıyor!

Bir gün o özel insanla karşılaştınız ve en güzel anlarınızı onunla yaşadınız. Karaca Home olarak mutluluğunuzun anlamına anlam katmak istiyoruz ve sizleri tanismahikayem.com’a davet ediyoruz.

Bizimle tanışma hikâyenizi ve sevginizi paylaşın, Karaca Home’dan o özel anınızı tekrar hatırlatacak nevresim takımını hediye edelim.

Ne Yapmanız Gerekiyor?
17.11.2014 – 01.12.2014 tarihleri arasında tanismahikayem.com’a girmek ve sevdiğiniz kişi ile tanışma hikayenizi yazarak Twitter ve Facebook’ta paylaşılmasını sağlamak. Kampanya sonunda gerçekleştirilecek çekiliş ile ödüller sahibini bulacak.

Karaca Home Hakkında

Karaca Porselen ile 1973 yılından itibaren başarıları ile perakende sektöründe hizmet veren Karaca markası, Eylül 2012’de Karaca Home markası ile tekstil sektörüne girmiştir. Karaca Home zamana karşı hızla büyüyen ve sektörün en iyi, en güçlü ve sıradışı tasarım yeteneğiyle en beğenilen markası olmakla trend belirleyen ve moda yaratan sektör lideri olma yolunda hızla ilerlemeye devam etmektedir.





YARIŞMA KOŞULLARI

Yarışma Koşulları.

Yarışma Koşulları

  1. Tanışma Hikayem yarışması 17 Kasım (dahil) – 01 Aralık (dahil) tarihleri arasında geçerlidir.
  2. Yarışmaya katılıp tanışma hikayesini paylaşan kişiler arasından değerlendirme yapılacaktır.
  3. Katılımcılar Karaca Home’un Twitter’daki @KaracaHome hesabını takip etmeli ve atılan twitleri silmemelidir. Bunun dışında başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
  4. Her katılımcı birden fazla tanışma hikayesi ile yarışmaya katılabilir. Ancak sadece 1 kere ödül kazanabilir.
  5. Jüri tarafından yapılan seçim ile 3 kişi Karaca Home Vintage X-Large grubundan arzu ettiği desende nevresim takımına yorganıyla beraber sahip olacaktır. (http://www.karaca-home.com/urunler/vintage-x-large/)
  6. Yarışmanın sonucu Facebook (https://www.facebook.com/KaracaHomeTR), Twitter (https://twitter.com/KaracaHome) ve Instagram (http://instagram.com/karacahome) hesaplarında açıklanacaktır.
  7. Ödül kazanan katılımcılar ile Facebook, Twitter DM ve Instagram aracılığı ile iletişime geçilecektir.
  1. Kargo gecikmeleri ile ilgili sorumluluk Karaca Home’a ait değildir.
  2. Karaca Home, kampanya boyunca sonuçları olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tüm haklarını hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
  3. Karaca Home, herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir.
  4. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
  5. Başkalarının eserlerinden alıntı yaptığı tespit edilen katılımcılar, yarışmadan diskalifiye edilecektir. Alıntı içeren tweetlerin sahipleri bu sebeplerden doğacak zararları tazmin etmekle yükümlüdür.
  6. Karaca Home, katılımcının üyeliğini ya da site kullanımını kampanya şartlarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, katılımcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder