Radyo 45'lik

Salı, Haziran 30, 2015

Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar

Kadim dostum Özdemir HİÇDURMAZ (Babalar ve Kızları)'ndan gelen maili aynen paylaşıyorum.

Sevgiyle kalın :)

Hepinize Selamlar,

Bir kısmınızla yüzyüze, bir kısmınızla sosyal medya aracılığıyla bir arkadaşlığımız oluştu, ve herbirimizi aslında bir araya getiren ortak nokta Anne ve Baba olmaktı. Karı koca olmaktan bir adım öteye giderek, bir çocuk sahibi olup geleceğe iz bırakmak belkide. Yürüttüğümüz sosyal medya hesapları sayesinde bir çok kez buna sahip olmak için insanların ne derece titizlendiği, özendiği, hiçbir masraftan kaçınmadığını ve hatta bir çocuk sahibi olmak için neleri göze aldığına yakından şahit olmuşuzdur. Karı-Koca olarak dünyaya bir hayat sunma mücadelesi ve heyecanı.

Madalyonun öteki yanında ise, Karı-Koca olarak dünyaya bir hayat sunmuş bu mücadeleden galip çıkmış ve Bir Anne-Baba olarak o hayata bir hayat sunma mücadelesi içinde olan çocuklarımız ve aileleri var. Çok küçük yaşta yaşam mücadelesi verenler, bunu ne sorgulamak ne isyan etmek mümkün değil ama Bayramı Bayram gibi yaşatmamız, bir an olsun yaşadıkları gerçekten uzaklaştırmamız mümkün.

Böyle bir fikirler ilk olarak İzmir'de Özlem ARMAN ( 2014 Sabancı Fark Yaratanlar Klübünden) 14 sene önce hastanelerde bu çocuklara etkinlik yapmaya başladı. Bu projenin İstanbul ayağını arkadaşım Öznur ONUR yürütmekte ve her bayram olduğu gibi bu bayramda da çocuklarımızı bayramlıksız hediyesiz bırakmayacak.

Sizlerden öncelikle bir arkadaş olarak, kendi bireysel eforlarıyla, özel hayatlarından verdikleri zamanla gösterdikleri sabır ve özveri için kendilerine manen destek olmanız.
Bunun ötesinde, isteyenler Öznur ile iletişime geçerek maddi, manevi, fiilen nasıl destek olabilecekse destek olmasını arzu ederim.

Twitter: @hepumutlumutlu ve @UmutOlMutluOl

Instagram : @hepumutlumutlu

Facebook : https://www.facebook.com/pages/MUTLU-%C3%A7ocuklarla-Umutlu-yar%C4%B1nlar/576978302401749?fref=photo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder